Poreklo

Mesosys (Mezosis) je najmodernija linija za kućnu negu lica. Nastala je na osnovu iskustava i umeća stečenih upotrebom profesionalnih Genosys sistema u više od 40 zemalja sveta.
Mesosys o nama

Mesosys Sistem

MESOSYS je pažljivo koncipiran sistem aktivnih supstanci i rolera!
Mesosys o nama 1

Mesosys Tehnologija

Transdermalni sistem unošenja

Mikro igle rolera stvaraju mikro kanale, koji omogućavaju prolaz više od 80 % sastojaka iz seruma i rastvora.

Mesosys o nama 2
Mesosys o nama 3
Mesosys o nama 4

Stimulacija keratinocita

Rolanjem mikroiglicama stimulišemo keratinocite koji usled stimulacije počinju da oslobađaju faktore rasta. To dovodi do povećanja hranljivih materija u koži, poboljšava rad ćelija i normalizuje njihovu funkiju. Sve to doprinosi povećanju kvaliteta kože i njene otpornosti !

Mesosys Koncept

Nisu dovoljne samo aktivne i inovativne komponente , bitna je njihova apsorpcija i iskoristljivosti od strane kože

Većina kozmetičkih sastojaka koje na kožu nanosimo, ostaje neiskorištena i zadržava se na površini kože. Razlog je to što koža poseduje zaštitnu barijeru i to što su molekuli aktivnih materija često jako veliki (npr. peptidi) i ne mogu da dopru u dubinu kože. Ova inovativna linija, problem prevazilazi upotrebom kućnog mezo -rolera, koji stvara mikro kanale i omogućava prolaz aktivnih materija duboko u kožu. Uz upotrebu mezo rolera postoji jedno veoma bitno pravilo, a to je da se uz mezo roler ne može koristiti bilo koja kozmetika već samo izuzetno čiste i kvalitetne formulacije Mesosys donosi najmoderniju formulu koja je prijateljska za kožu i podkožne slojeve, a ne sadrži stetne sastojke.