Aktivna реna za čišćenje kože 2

Sredstvo za čišćenje kože bez sapuna (ph 5.5)

Bez štetnih dodataka i konzervansa: bez parabena, bez veštačkih mirisa, ne sadrži mineralna ulja, phenoxyetanol, etanol.

MESOSYS AKTIVNA (KISEONIČNA) PENA ZA ČIŠĆENJE je jedinstveno sredstvo za čišćenje lica.
Bogato je biljnim ekstraktima koji umiruju kožu i kalijum cocoyl glycinate-om koji je prirodni surfaktant i pomaže uklanjanje nečistoća i ostataka šminke nežno, bez iritacije.

Ključni aktivni sastojci:

Kaljum cocoyl glycinate: Prirodni surfaktat dobijen iz kokosa. Izuzetno blag aminokiselinski surfaktant koji ne iritira kožu.
Ekstrakt Malaleuca alternifolia: Ima izuzetno jak antiinflamatorni efekat i umiruje kožu.
Alantoin: Prirodni agens koji umiruje, deluje antiinflamatorno i pospešuje proliferaciju ćelija i regeneraciju tkiva. Hidrira kožu i čini je jedrom.
Centella Asiatica Ekstrakt: Deluje intenzivno na oporavak kože, zaceljivanje i umiruje i jača umornu kožu.
Voćni ekstrakt citrusa ( grejpfrut) : Antioksidans koji eliminiše slobodne radikale, sadrži prirodni tokoferol.
Primena: vlažnim rukama naneti na lice uz blagu masažu, sačekati da se gel pretvori u penu, nežno izmasirati pa isprati vodom.

 

KUPITE

Aktivna реna za čišćenje kože 1
PH vrednost normalne i zdrave kože je 5,5. Kiseo sloj pomaže koži da sačuva vlažnost i da se odbrani od bakterija i štetnih uticaja iz spoljašnje sredine. Kad se PH promeni koža postaje osetljivija i podložnija za spoljnje uticaje. PH kože se menja upotrebom sredstava i sapuna za pranje lica koji su u osnovi bazni. Upotrebom ovakvih sredstava skida se zaštitni kiseli sloj. Takva koža je sklonija iritacijama, kontaktnom dermatitisu, psorijazi, pojavi akni i tome slično.
Poželjno je koristiti sredstvo za čišćenje koje ima isti ili sličan PH kao koža kao što je Mesosys Kiseonička pena za čišćenje kože.